Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, 8 Μαΐου 2016

Γιορτή της Μητέρας – Ευχές για Χρόνια Πολλά


Γιορτή της Μητέρας - Ευχές για Χρόνια ΠολλάΓιορτή της Μητέρας – Ευχές για Χρόνια Πολλά – Αν και πολλές χώρες έχουν δικές τους ημερομηνίες για τη γιορτή της μητέρας, η δεύτερη Κυριακή του Μάη έχει επικρατήσει διεθνώς. Έτσι πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα γιορτάζει την γιορτή της μητέρας την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου. Ευχηθείτε στη μητέρα σας Χρόνια πολλά με ένα γλυκό μήνυμα…
– Μητερούλα μου γλυκιά είσαι ότι πιο πολύτιμο και ακριβό έχω στη ζωή μου. Γιορτή της Μητέρας σήμερα, Χρόνια σου Πολλά!
– Γιορτή της Μητέρας σήμερα! Εύχομαι Χρόνια Πολλά Μητερούλα μου, σε σένα που με αγάπησες περισσότερο και από την ζωή σου!
– Χρόνια πολλά Μανούλα! Γιορτή όλων των Μαμάδων σήμερα… εσύ όμως είσαι η καλύτερη
– Αν δεν υπήρχες εσύ Μητερούλα μου πως θα μπορούσα να ζήσω; Να σαι πάντα υγιής και να χαρίζεις την αγάπη σου σε όλους μας!
– Η γιορτή της μητέρας πάντα μου θυμίζει πόσο υπέροχο είναι να σε έχω. Χρόνια Πολλά Μητερούλα!!!
– Μητερούλα μου θυμάσαι που ήμουν ένα μικρό και γλυκό αγγελουδάκι και σου έκανα τη ζωή εύκολη; Ούτε και εγώ.. Γιορτή της Μητέρας σήμερα, Χρόνια Πολλά!
– Με την καρδιά μου γεμάτη αγάπη και ευγνωμοσύνη στην πιο γλυκιά μάνα του κόσμου εύχομαι Χρόνια Πολλά! Σ΄ αγαπώ πολύ!
– Μανούλα σου κάνω πολλά, αλλά σε Αγαπώ πολύ! Γιορτή της Μητέρας σήμερα σου εύχομαι Χρόνια Πολλά!


Ευχές για τη Γιορτή της Μητέρας

Ευχές για τη γιορτή της μητέρας. Η γιορτή της μητέρας ή ημέρα της μητέρας είναι κινητή εορτή προς τιμήν της μητέρας και γιορτάζεται κάθε χρόνο την δεύτερη Κυριακή του μήνα Μάη. Θεωρείται συμπληρωματική εορτή μαζί με την γιορτή του πατέρα.  Πείτε τους Χρόνια πολλά… 1. Μανούλα μου μια φορά με γέννησες και 1000 σε παιδεύω μα 100 σε αγαπώ και 1000 σε λατρεύω… 2. Αγαπημένη μου μητέρα είσαι ότι πιο πολύτιμο και ακριβό έχω στη ζωή μου. 3. Χρόνια Πολλά σε σένα που με αγάπησες περισσότερο και από την ζωή σου! 4. Έχω ένα φιλάκι! Άχ που να το αφήσω; Να μη πάει χαμένο να το αδικήσω; Στην καρδιά ενός κρίνου θέλει να το κλείσω έλα μητερούλα να...

 Πηγή:  poly-gelio.gr


Αντιδράσεις:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes