Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

ΜΩΡΑΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΤΡΩΣΗ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟΈνα συγκλονιστικό βίντεο δείχνει μωράκι λίγων ημερών μετά από έκτρωση να κινείται στην παλάμη της γιατρού.
Όσοι θα δείτε το παρακάτω βίντεο θα καταλάβετε την δολοφονία που διαπράττουν τα ζευγάρια που καταφεύγουν σε αυτή την επιλογή.
Ρεκόρ εκτρώσεων στην Ελλάδα
300000 παιδιά Ελλήνων το χρόνο επίσημα καταλήγουν στα σκουπίδια όταν οι ίδιες οι μητέρες δολοφονούν τα παιδιά τους ενώ οι ειδικοί εκτιμούν ότι οι εκτρώσεις αγγίζουν τις 500.000.
Πρώτη στην Ευρώπη η Ελλάδα στις αμβλώσεις, τρίτη στον κόσμο! Μια έκτρωση κάθε έντεκα δευτερόλεπτα πραγματοποιείται στην Ευρώπη, οδηγώντας στο θάνατο 2.725.820 έμβρυα ετησίως, ενώ στη χώρα μας ο αριθμός αυτός αγγίζει τις 300.000!
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, το 22% των Ελληνίδων δηλώνει πως έχει κάνει τουλάχιστον μια έκτρωση ενώ το 10% των γυναικών που υφίστανται τέτοιου είδους επεμβάσεις είναι μόλις εφηβικής ηλικίας.
Συγκεκριμένα 40.000 εκτρώσεις το χρόνο αποφασίζονται από κορίτσια ηλικίας κάτω των 18 ετών, από αυτές 1 στις 2 έφηβες που προχώρησε στην επέμβαση δεν έχει ενημερώσει ούτε καν τη μητέρα της.


Δείτε τα βίντεο…


Αντιδράσεις:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes