Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

Προσοχή: Γονείς έχουν Εξαγριωθεί με Παιδικά Παγούρια Νερού που είναι Γεμάτα Μούχλα


image
Η Marie-Pier L’Hostie και η Penny Powell, και οι δύο από το Μόντρεαλ του Καναδά, μοιράστηκαν φωτογραφίες και δημοσιεύσεις στο Facebook την προηγούμενη εβδομάδα που έγιναν viral, προειδοποιώντας για μούχλα που αναπτύσσεται στο καπάκι των παιδικών παγουριών για νερό.
Ο φίλος μου Simon O’kanada αναρωτιόταν γιατί ο γιος του ήταν συνεχώς άρρωστος. Άνοιξε το καπάκι του παγουριού “Tommee Tippee” και ανακάλυψε μέσα μούχλά. Δεν πλένεται και δεν φαίνεται, παρά μόνο αν ανοιχτεί. Κάλεσε την εταιρεία, και η κυρία στο τηλέφωνο γέλασε δυνατά. Μερικές άλλες μαμάδες σε έχουν ανακαλύψει και αυτές μούχλα, μετά άλλη μου δημοσίευση σε άλλες ομάδες, και το μοιράζομαι και μαζί σας. Αν έχετε αυτά τα παγούρια, δώστε τα σημασία! Η μούχλα παραμένει, αν πλυθεί στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων!
Οι γυναίκες έγραψαν ότι η απόφασή τους να μοιραστούν τη δημοσίευση προήλθε από μια συζήτηση στο Facebook με άλλες μητέρες. Και οι δύο είπαν την ιστορία του μπαμπά Simon O’kanada που αναρωτιόταν γιατί το παιδί συνέχεια αρρώσταινε.
image
image
Ο φίλος μου αναρωτιόταν γιατί ο γιος του ήταν συνέχεια άρρωστος, και άνοιξε το καπάκι του παγουρίνο Tommee Tippee και ανακάλυψε στο εσωτερικό μούχλα. Κάλεσε την εταιρεία και η υπάλληλος στη γραμμή γέλασε στα μούτρα του. Και άλλες μαμάδες ανακάλυψαν μούχλα και δεν φεύγει με το πλύσιμο. Μοιραστείτε το!
Μετά από μερικά μηνύματα από άλλους γονείς που άνοιξαν και αυτοί το καπάκι, είναι σημαντικό να κάνουμε κάτι, γι” αυτό σας προσκαλώ να κάνετε παράπονα στην εταιρεία και στο κέντρο προστασίας καταναλωτών. Σας ευχαριστώ! Μοιραστείτε το παντού!
image
Ο μόνος τρόπος για να δείτε τη μούχλα είναι να ανοίξετε το στόμιο.
image
Όλοι οι γονείς ανέφεραν ότι έπλυναν τα παγούρια πολλές φορές, τόσο με το χέρι όσο και στο πλυντήριο πιάτων. Αλλά η μούχλα παρέμενε. Στο Facebook, οι φωτογραφίες της L’Hostie μοιράστηκαν πάνω από 45.000 φορές και της Powell πάνω από 85.000 φορές.
image
Και οι δύο δημοσιεύσεις είναι γεμάτες από σχόλια από θυμωμένους γονείς, που ανακάλυψαν παρόμοιες καταστάσεις. Η γαλλική εταιρεία Tommee Tippee απάντησε τη Δευτέρα στα παράπονα.
“Ενημερωθήκαμε ως αποτέλεσμα δημοσιεύσεων, ότι κάποια άτομα δεν ήταν ικανοποιημένα με το αποτέλεσμα από τα καπάκια των παγουρίνο. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και σας βεβαιώνουμε ότι εργαζόμαστε πλήρως πάνω στο θέμα, ” δημοσίευσαν στο Facebook.
Έδωσαν και οδηγίες για το σωστό πλύσιμο των μπουκαλιών:
image
Ωστόσο, στα σχόλια οι γονείς εξακολουθούσαν να ανεβάζουν φωτογραφίες με μουχλιασμένα καπάκια.
Αν έχετε και εσείς το ίδιο προϊόν δώστε προσοχή! Μοιραστείτε αυτή τη συμβουλή με τους φίλους σας!
credit: buzzfeed.com διαβάστηκε: fanpage.gr


Αντιδράσεις:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes