Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 3 Μαΐου 2016

Μητέρα προειδοποιεί: ΜΗΝ αφήνετε τα παιδιά σας να παίζουν με αυτό το ΠΑΙΧΝΙΔΙ χωρίς επίβλεψη!


H Emma Bozner ξέρει πως είναι τυχερή που ο γιος της είναι ακόμα ζωντανός και ελπίζει ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα βοηθήσουν να αποφευχθεί κάποιο παρόμοιο ατύχημα και να ενημερωθούν οι γονείς για τους κινδύνους που διατρέχουν τα παιδιά τους.
Ο 3 ετών γιος της, Brooklyn, έπαιζε με το αγαπημένο του παιχνίδι, συνήθως έκανε το «χρωματιστό ελατήριο» , να αναπηδά και διασκέδαζε. Σε λιγότερο από ένα λεπτό όμως, το ελατήριο τυλίχθηκε 3 φορές γύρω από το λαιμό του, σε σημείο που δεν μπορούσε να αναπνεύσει.
12734016_10154008502233338_5705442603581791390_n
imgFotos414328
«Ήταν τόσο σφιχτά τυλιγμένο γύρω από το λαιμό του και δεν μπορούσα να βρω αρκετά μεγάλο κενό για να χωρέσει το ψαλίδι και να κόψω το παιχνίδι,» έγραψε η Emma στο Facebook. Αφού τράβηξε το παιχνίδι – που θεωρούσε ακίνδυνο, από πίσω πνίγοντας τον γιο της περισσότερο, κατάφερε να κόψει μέρος του. Πάντως το σύρμα στο εσωτερικό του παιχνιδιού ήταν πιο δύσκολο να κοπεί σε σχέση με το πλαστικό περίβλημα.
«Κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε ήταν ένα δευτερόλεπτο πιο κοντά στο να χάσω τον Brooklyn, αλλά ευτυχώς κατάφερα να το κόψω και να το βγάλω από το λαιμό του, αφήνοντας τον τραυματισμένο,» περιγράφει η Emma. «Γνωρίζω ότι αυτά τα παιχνίδια-ελατήρια υπάρχουν πολλά χρόνια αλλά, μαμάδες και μπαμπάδες, παρακαλώ μην αφήνετε τα παιδιά σας να παίζουν με αυτό το παιχνίδι χωρίς επίβλεψη.»
Παρόλο που η Emma ευτυχώς έχει τον γιο της υγιή, θέλει να μοιραστεί την εμπειρία της και να ενημερώσει τους πάντες για την επικινδυνότητα αυτού του παλιού παιχνιδιού.


Αντιδράσεις:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes