​«Η μητέρα άφησε τη μικρή Μαρία στο δάσος», ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ μέσα από τον ANT1, επικαλούμενος πηγές που προέρχονται από την αστυνομία.
Πρόκειται για μία εκδοχή της υπόθεσης, η οποία ακούγεται για πρώτη φορά.
Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός ότι οι αρχές δεν έχουν απελευθερώσει τους γονείς μέχρι αυτή τη στιγμή σε συνδυασμό με το ότι παρατηρείται κλιμάκωση του ερευνητικού ενδιαφέροντος, δεδομένου ότι την διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβαν κατά σειρά αρκετές διαφορετικές υπηρεσίες του αστυνομικού σώματος.
«Αυτό που περιγράφουν οι αξιωματικοί της αστυνομίας είναι ότι η μητέρα φέρει ένα διαταραγμένο ψυχολογικά παρελθόν», σημείωσε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.
Σε ότι αφορά στον πατέρα, οι αρχές διαπιστώνουν μια ταύτιση με ακραίες απόψεις και κάποιο παρελθόν βίαιων ξεσπασμάτων.
Ακόμα, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι οι αρχές φοβούνται νέα έκθεση της μικρής σε κίνδυνο από τους γονείς της.
Η απίστευτη διαδρομή του παιδιού που εξαφανίστηκε ανήμερα του Πάσχα στην περιοχή του Σκαραμαγκά στη λεωφόρο Αθηνών και βρέθηκε μια μέρα μετά στη λεωφόρο Σχιστού στην περιοχή του Χαϊδαρίου αποτελούν τον μεγάλο πονοκέφαλο των αξιωματικών που ερευνούν την υπόθεση.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η μικρούλα επανέλαβε πολλές φορές τη φράση «εσύ με άφησες» στη μητέρα της.
Ο πατέρας και η μητέρα του κοριτσιού επιμένουν στον ισχυρισμό ότι διέφυγε της προσοχής τους για μερικά μόνο λεπτά και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, κάνοντας λόγο για αρπαγή, ωστόσο φαίνεται οτι δεν έπεισαν και έτσι ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος τους για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Τι είπε η θεία της μικρής Μαρίας
«Η Μαρία είναι καλά στην υγεία της. Παίζει και γελάει», δήλωσε η θεία της μικρής Μαρίας, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», που εξαφανίστηκε την Κυριακή από τη μάντρα παλιών αυτοκινήτων του παππού της στο Σχιστό, όπου είχε πάει με τους γονείς της για το Πάσχα.
Παράλληλα, η κυρία Ελισάβετ Πρίντεζη, μιλώντας στον AΝΤ1, πρόσθεσε ότι από την πρώτη στιγμή, το κοριτσάκι ζητάει να δει την μητέρα της και τον πατέρα της και διευκρίνισε ότι το γεγονός πως δεν έχει επιτραπεί στους γονείς της να την επισκεφτούν είναι κάτι που την έχει στενοχωρήσει. Μάλιστα είπε ότι ξυπνάει μέσα στη νύχτα και ζητάει τη μαμά της.
Αναφερόμενη στην αυστηρότητα των Αρχών, που δεν επιτρέπουν στην μητέρα της μικρής Μαρίας να την δει στο νοσοκομείο που βρίσκεται, τόνισε ότι θα μπορούσε να της επιτραπεί υπό την παρουσία των αστυνομικών.
ΔΕΙΤΕ στο βίντεο τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας...