Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 10 Μαΐου 2016

Οικογενειακό πορτρέτο 3 γενεών: 3 Γυναίκες που γεννήθηκαν στο ίδιο κρεβάτι!


Three-Generations-Women-Breastfeeding-Photo
Τρεις γενιές γυναικών που γεννήθηκαν στο ίδιο κρεββάτι.
Η Lucy γέννησε την κόρης στο ίδιο κρεββάτι που η μητέρα της είχε φέρει στον κόσμο εκείνη.. Το κρεββάτι της γιαγιάς της. Εκεί που ξεκίνησε η ζωή και της δικής της μητέρας. Κι όταν η κόρη της πήρε την πρώτη ανάσα και το δωμάτιο γέμισε από το κλάμα της κόρης της, -όπως στο παρελθόν είχε γεμίσει από της ίδιας και της μητέρας της- τότε η Lucy πήρε αγκαλιά την κόρη της και την τάισε για πρώτη φορά.
Σε μια σειρά φωτογραφιών που απεικονίζουν ανόθευτο το συναίσθημα και το μεγαλείο της ζωής, η φωτογράφος  Jade Beall, Jade Beall Photography καταφέρνει να συλλάβει τις ιδιαίτερες στιγμές ανάμεσα σε τρεις γενεές γυναικών. Γυναίκες που αγκαλιάζουν το σώμα τους, όποια κι αν είναι η ηλικία τους και γιορτάζουν το μεγαλείο της νέας ζωής, το Θαύμα που το σώμα τους δημιούργησε.
«Το υπέροχο σώμα αριστερά  γέννησε, έθρεψε και ανάθρεψε το υπέροχο σώμα της Lucy που με τη σειρά της γέννησε και θρέφει, κρατώντας στο στήθος της, το μικροσκοπικό θαύμα που γεννήθηκε πριν λίγο».
Η φωτογραφικός φακός της Jade έχει συλλάβει το πορτρέτο τριών γενεών, στο κρεββάτι της προγιαγιάς… Εκεί που όλα ξεκίνησαν… Εκεί που άρχισε η ζωή.
Three-Generations-Women-Breastfeeding-Photo (1)
Λίγες μέρες πριν έρθει στον κόσμο η κόρη της Lucy, η μητέρα της, που σύντομα θα γίνει γιαγιά, αγκαλιάζει με τρυφερότητα την κοιλιά της κόρης της… Εκεί μέσα κοιμάται αθόρυβα το Θαύμα της ζωής… Η εγγονή της.
Three-Generations-Women-Breastfeeding-Photo (2)
popsugar.com

Εύα Ακριβοπούλου για το www.mommyandthecity.gr


Αντιδράσεις:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes