Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

Γέννησε σχεδόν 2 μήνες αφότου χαρακτηρίστηκε εγκεφαλικά νεκρή

Γέννησε σχεδόν 2 μήνες αφότου χαρακτηρίστηκε εγκεφαλικά νεκρή


Μία έγκυος γυναίκα από τη Nebraska διατηρήθηκε στη ζωή για 2 σχεδόν μήνες με μηχανική υποστήριξη έχοντας χαρακτηριστεί κλινικά νεκρή, έτσι ώστε να καταφέρει να σωθεί το μωρό που κυοφορούσε.
Η 22χρονη Karla Perez κατέρρευσε στο σπίτι της στο Waterloo της Nebraska, έχοντας υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία στις 8 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το NBC.Είναι η πρώτη γυναίκα στην ιστορία των ΗΠΑ από το 1999 που γέννησε έχοντας παραμείνει σε μηχανική υποστήριξη, σύμφωνα με τους γιατρούς.
Περισσότεροι από 100 γιατροί, νοσοκόμες και προσωπικό στο Methodist Women’s Hospital την κράτησαν στη ζωή για 54 ημέρες και έφεραν στον κόσμο το αγοράκι της, τον Angel, μέσω καισαρική τομής, στις αρχές του μήνα. Ζύγιζε μόλις 1250 γραμμάρια.
«Η ομάδα μας έκανε ένα τεράστιο άλμα πίστης», δήλωσε η Sue Korth, αντιπρόεδρος και γενική διευθύντρια του νοσοκομείου. «Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι που κανένας από εμάς δεν είχε καταφέρει να κάνει στο παρελθόν. Η απώλεια της Karla ήταν σκληρή, αλλά η κληρονομιά που άφησε πίσω της είναι σπουδαία».
Ο Angel τα πηγαίνει πολύ καλά, αλλά οι γιατροί ακόμη τον παρακολουθούν για πιθανές επιπλοκές.
Η Perez δεν χάρισε ζωή μονάχα στον γιο της όμως. Λίγες μέρες αφότου γέννησε και έφυγε από τη ζωή, χάρισε τα όργανά της σε τέσσερις ακόμη ανθρώπους.
πηγή: people.com 


Αντιδράσεις:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes