Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

Αυτή η Μάνα περίμενε Φυσιολογικά Δίδυμα. Σοκαρισμένοι οι Γιατροί, της Ανακοινώνουν Πως…


image
Η Kate ήταν κατενθουσιασμένη όταν ανακάλυψε πως ξαναέμεινε έγκυος – σε δίδυμα αυτή τη φορά – η χαρά της όμως γρήγορα μετατράπηκε σε τρόμο όταν οι γιατροί της είπαν πως τα μωρά της εμφάνιζαν ένα πολύ σπάνιο φαινόμενο κατά το οποίο οι ομφάλιοι λώροι τους είχαν μπλεχτεί.
Τους έδιναν 50-70% πιθανότητες να επιβιώσουν από αυτό, πράγμα το οποίο συνέβη λόγω της συνεχούς κίνησής τους στην κοιλιά της μητέρας τους.
image
Η Kate εισήχθει στο νοσοκομείο στις 28 εβδομάδες κύησης για συνεχή παρακολούθηση, ενώ μέχρι να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη καισαρική της περιέγραφε στο blog Miracle Babies την αγωνία που βίωνε καθημερινά για τις ζωές των παιδιών της και πως κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ όταν οι γιατροί της είπαν πως το πιθανότερο ήταν να αποβάλλει.
image
Η όλη διαδικασία έβαλε σε μεγάλη δοκιμασία τον γάμο της, με την ίδια και το σύζυγό της να πρέπει να βρουν τη δύναμη να κοιτάξουν στο άμεσο μέλλον και πέρα από αυτό, την καισαρική, τη μακροπρόθεσμη παραμονή στο νοσοκομείο και τη φροντίδα των μωρών που έπρεπε να μείνουν σε θερμοκοιτίδα. Στο τέλος όμως, δύο πανέμορφα κοpιτσάκια ήρθαν στον κόσμο, παρόλες τις πιθανότητες που ήταν εναντίον τους!
image
Το σοκ για τους γιατρούς ήταν όταν είδαν τους ομφάλιους λώρους! Είχαν γίνει κυριολεκτικά κόμποι και όμως κατάφεραν να επιβιώσουν!
image
Σήμερα, η Harper και η Cleo είναι σχεδόν 8 χρονών και είναι αχώριστες!
image


Αντιδράσεις:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes