Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

Βίντεο: Αστυνομικοί σώζουν μωράκι που είχε αφυδατωθεί κλεισμένο σε αυτοκίνητο


moro afidatomeno

Το λίγων μηνών κοριτσάκι εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε κλειστό αυτοκίνητο και ήταν σε προχωρημένη κατάσταση αφυδάτωσης

Το να αφήνει κανείς ένα παιδί μέσα σε ένα αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα είναι πραγματικό έγκλημα, καθώς το αδύναμο σύστημα εφίδρωσης των μωρών τα οδηγεί πολύ σύντομα στην αφυδάτωση απ’ ότι τους ενήλικες.
Στην Αμερική μάλιστα το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας, καθώς κάθε χρόνο δεκάδες παιδιά βρίσκουν τον θάνατο κλεισμένα μέσα σε αυτοκίνητα, από γονείς που δεν γνωρίζουν σε τι κινδύνους εκθέτουν τα παιδιά τους.
Ένα νέο περιστατικό, και πάλι στις ΗΠΑ, ήρθε χθες στην επικαιρότητα και μάλισα συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο. Όπως μαθαίνουμε η αστυνομία κλήθηκε από περαστικούς να απελευθερώσει ένα 9 μηνών μωράκι από ένα SUV στο οποίο ήταν κλεισμένο.
Το μωρό βρισκόταν κλεισμένο μέσα στο αυτοκίνητο για αρκετή ώρα σε ένα πάρκινγκ σε πόλη του Αλμπουκέρκι των ΗΠΑ και όταν πλησίασαν οι αστυνομικοί, είδαν ότι βρισκόταν σε άθλια κατάσταση.
Όπως βλέπουμε από την κάμερα που έχει πάνω του ο αστυνομικός το μωρό βρίσκεται σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, χωρίς να αντιδρά στο περιβάλλον, στοιχείο που δείχνει ότι έχει ήδη προχωρήσει στο στάδιο της αφυδάτωσης. Οι αστυνομικοί το φροντίζουν, βρέχοντας το προσωπάκι του με νερό και δίνοντά του να πιεί.
Στις αναφορές της αστυνομίας υπεύθυνος για το περιστατικό φέρεται ο φίλος της μητέρας του μωρού, ο οποίος το πήρε και έφυγε μετά από έναν καβγά με την γυναίκα, και όντας μεθυσμένος το παράτησε μέσα στο αυτοκίνητο και έφυγε.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η μητέρα οδηγήθηκε στο δικαστήριο κατηγορούμενη για έκθεση του μικρού κοριτσιού σε κίνδυνο. Ενώ ο άνδρας κατηγορήθηκε επιπλέον για απαγωγή και καταδικάστηκε σε φυλάκιση και καταβολή υψηλού ποσού ως εγγύηση.
protothema.gr


Αντιδράσεις:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes