Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016

Απίστευτο βίντεο: Νεογέννητα μωρά «σκαρφαλώνουν» μέχρι το στήθος της μητέρας τους για να θηλάσουν


Το μεγαλείο της φύσης είναι μοναδικό! Η γέννα, ο θηλασμός και ο δεσμός που δημιουργείται ανάμεσα στη μητέρα και το μωρό της από την πρώτη στιγμή που γεννιέται το αποδεικνύουν περίτρανα. Αυτή η μαγική και ενστικτώδης σχέση καταγράφηκε σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από το Υπουργείο Υγείας του Περού.  Στο διάρκειας ενός λεπτού βίντεο, νεογέννητα μωράκια προσπαθούν να «σκαρφαλώσουν» μέχρι το στήθος της μητέρας τους για να θηλάσουν, χωρίς καμία βοήθεια και χωρίς καμία υπόδειξη.
Απίστευτο βίντεο: Νεογέννητα μωρά «σκαρφαλώνουν» μέχρι το στήθος της μητέρας τους για να θηλάσουν
Η μητέρα μένει ακίνητη ενώ το βρέφος προσπαθεί να φτάσει μέχρι το στήθος της έρποντας. Ο συντονισμός των κινήσεών τους και η ενστικτώδης προσπάθεια που καταβάλλουν μας εκπλήσσει αλλά και μας συγκινεί. Αυτό το βίντεο αποδεικνύει ότι ο δεσμός μητέρας- παιδιού είναι μοναδικός από την πρώτη στιγμή που συναντιούνται. Φυσικά, όποιος και αν είναι ο τρόπος που θα επιλέξει κάθε μητέρα να ταΐσει το παιδί της, δεν μειώνει την αγάπη που αισθάνεται για εκείνο.
Αυτό που πρέπει να μας μείνει είναι ότι η φύση έχει μεριμνήσει για τα πάντα, ακόμα και για να θρέψει τα παιδιά μας, κάποιες φορές με τον πιο συγκινητικό τρόπο.


 

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:


Αντιδράσεις:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes