Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

35 Ιδέες για φανταστικά πολύχρωμα παιδικά δωμάτια!


Το παιδικό δωμάτιο είτε μικρό είτε μεγάλο είναι συνήθως ο πιο χαριτωμένος χώρος του σπιτιού. Στο παιδικό δωμάτιο μπορούμε με άνεση να εξαντλήσουμε τη φαντασία μας και να χρησιμοποιήσουμε χρώματα και σχήματα με περισσότερη άνεση σε σχέση με το υπόλοιπο σπίτι.
Το παιδικό δωμάτιο πρέπει να έχει αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους αλλά και υφές και χρώματα που εξάπτουν τη φαντασία τους παιδιού, δημιουργώντας ένα χώρο άνεσης, παιχνιδιού αλλά και σιγουριάς και αφάλειας.

Δεν χρειάζεται να κάνουμε ή να αγοράσουμε ακριβά πράγματα ή έπιπλα. Μπορούμε να παίξουμε με χρώματα, να φτιάξουμε όμορφα κουτιά αποθήκευσης με ύφασμα ή χαρτί, να κορνιζάρουμε ζωγραφιές των παιδιών μας, να επιλέξουμε (ή να φτιάξουμε) όμορφες μαξιλάρες.

Μία πολύ πρακτική ιδέα (το έχω κάνει στο υπνοδωμάτιο του μικρού μου) είναι το έπιπλο expedit της IKEA. Δείτε εδώ μερικές ιδέες. Το έχω χρησιμοποιήσει οριζόντια, έχω φτιάξει μαξιράκια για το επάνω μέρος και κουτιά ντυμένα με ύφασμα για τα ράφια. Μπορώ να πω οτι μας έχει βολέψει απίστευτα!

Δείτε παρακάτω 35 πανέμορφα πολύχρωμα παιδικά δωμάτια.
via homemydesign


Αντιδράσεις:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes