Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, 16 Απριλίου 2016

Μητέρα βάζει το μωρό της για ύπνο σε λιγότερο από 1 λεπτό με την τεχνική του μασάζ


Μια Γαλλίδα μητέρα μοιράστηκε μια ασυνήθιστη τεχνική μασάζ που φαίνεται πώς έχει αποτελέσματα αφού καταφέρνει να κοιμίσει το μωρό της σε λιγότερο από 1 λεπτό!
Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε από το γαλλικό περιοδικό Pour Nous Femmes, η ανώνυμη μητέρα κάνει μασάζ με τα χέρια της στο κεφαλάκι και το λαιμό του παιδιού μέχρι που τελικά το βρέφος χαλαρώνει και αποκοιμιέται.
Το τέχνασμα ασφαλώς και εξέπληξε ευχάριστα πολλούς γονείς μικρών παιδιών που στερούνται ύπνο και μοιράστηκε πάνω από 50.000 φορές στο Facebook ενώ έχει ξεπεράσει τα τρία εκατομμύρια προβολές.
Η μητέρα ξεκινά το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής του βρέφους με κυκλικές κινήσεις και στη συνέχεια τρίβει την πλάτη του μωρού.
Το μωρό δεν αργεί να εμφανίσει υπνηλία και γίνεται βαρύ στα χέρια της γυναίκας.
Το βρέφος αρχίζει να κλείνει τα ματάκια του αλλά η μητέρα συνεχίζει να κάνει μασάζ με τα χεριά της πάνω από το τριχωτό της κεφαλής με κυκλικές κινήσεις.
Είναι σαφές ότι το παιδί προσπαθεί να αντισταθεί στον πειρασμό να πάει για ύπνο και η μητέρα δεν μπορεί να βοηθήσει. Τοποθετεί ελαφρώς τα δάχτυλά της πάνω από το πρόσωπο του μωρού και στη συνέχεια το μωρό παραδέχεται την ήττα του και γέρνει προς την πλευρά της!


baby.gr


Αντιδράσεις:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes