Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015

Ήμουν έξι μηνών έγκυος, όταν με άφησε για μία άλλη

Ήμασταν μαζί 10 χρόνια, παντρεμένοι τα τελευταία 5. Επί τρία χρόνια προσπαθούσαμε για παιδί και λίγο πρίν κάνω εξωσωματική, έμεινα έγκυος. Έδειχνε χαρούμενος. Πάντα ήταν λίγο επικριτικός μαζί μου και λίγο αντικοινωνικός, αλλά γενικά ήμουν ευτυχισμένη και νόμιζα πως ήταν κι αυτός. Είμαι σίγουρη πως υπήρξα καλή σύζυγος και καλή φίλη μέσα στον γάμο μας. Λόγω της δουλειάς του, τον ακολουθούσα όπου κι αν πήγαινε και τον υποστήριζα. Κρατούσα επαφές με τις οικογένειες και τους φίλους μας, μαγείρευα και φρόντιζα το σπίτι μας.
Κάποια στιγμή έφυγε για επαγγελματικό ταξίδι. Εκεί γνώρισε μια γυναίκα σε ένα μπάρ και πέρασε όλη την εβδομάδα μαζί της. Όσο ήταν με εκείνη, μου έστελνε email κάθε μέρα και μου έλεγε πόσο με αγαπούσε, πόσο του έλειπα, ότι ανυπομονούσε να γυρίσει σπίτι και να μου δείξει τι είχε αγοράσει γα το μωρό. Όταν επέστρεψε, συνέχισε να έχει επαφές μαζί της με τηλέφωνα και email και δύο μήνες μετά, ενώ ήμουν έξι μηνών έγκυος, μου είπε ότι (με μια εβδομάδα γνωριμία και επτά εβδομάδες εξ αποστάσεως) είναι ερωτευμένος με άλλη και έφευγε από το σπίτι!
Δεν μπορώ να σας περιγράψω το σοκ, νόμιζα πως θα απέβαλλα! Δεν είχα καταλάβει απολύτως τίποτα τόσο καιρό και δεν μου είχε δώσει δικαίωμα ποτέ. Λίγες μέρες μετά ήρθαν στο σπίτι οι λογαριασμοί της πιστωτικής, είδα αναλυτικά όλα τα χρήματα που ξόδευε για εκείνη. Κοσμήματα, λουλούδια, ρούχα αγορασμένα από κάποιον που δεν ήταν σπάταλος, το αντίθετο θα έλεγα.Μου ερχόταν να κάνω εμετό. Αυτή ήξερε ότι είναι παντρεμένος με γυναίκα έγκυο και δεν το σταμάτησε, δεν την ένοιαζε!
Μια μέρα ήρθε ο άντρας μου σπίτι να πάρει κάποια πράγματα. Μου είπε πως ήταν δυστυχισμένος μαζί μου και πως εκείνη τον έκανε να το συνειδητοποιήσει. Ότι έχει προχωρήσει και τέτοια. Ότι δεν θα ξαναγυρίσει σε μένα.
Επειδή έμενε 10 ώρες μακριά από εδώ,  ήρθε και μετακόμισε εδώ μαζί του. Ο άντρας μου διέλυσε τον γάμο μας και τον ερχομό του μωρού μας, για κάποια που ξέρει μία εβδομάδα προσωπικά και ενάμιση μήνα  μέσω τηλεφώνου και ίντερνετ. Ο άντρας μου παραμέρισε εμένα και την αγέννητη κόρη μας, για μία άγνωστη!
Τόσο εγώ όσο οι φίλοι και η οικογένειά του, βλέπαμε πόσο ξετρελαμένος ήταν μαζί της. Τον παρακάλεσα να το ξανασκεφτεί, να σκεφτεί εμάς, την κόρη του, του είπα πόσο πολύ τον αγαπώ αλλά μάταια. Δεν ήθελε να δούμε σύμβουλο, ούτε να χωρίσουμε έστω δοκιμαστικά, δεν ήθελε τίποτα. Ήθελε μόνο να είναι με εκείνη. Είχε τυφλωθεί τελείως και δεν έβλεπε τι έχανε. Ήταν τόσο παγερός και “ατσάλινος” απέναντί μου, που ποτέ δεν κατάλαβα πως γίνεται κάποιος να τραβήξει την πρίζα και να αποσυνδεθεί τόσο εύκολα από 10 χρόνια σχέσης και από το πρώτο του παιδί που με τόσο κόπο και τόσες δυσκολίες αποκτήσαμε.
Λίγο πρίν γεννήσω, μετακόμισα στο πατρικό μου για να με φροντίζουν οι γονείς μου.Σήμερα έχω ένα κοριτσάκι δύο μηνών αλλά αντί να χαρώ, είμαι ακόμη ψυχολογικό ράκος και σε κατάσταση σοκ. Σε συνδυασμό με τις ορμόνες της λοχείας, έχω πάθει κατάθλιψη και δεν μπορώ να λειτουργήσω. Είμαι μια μόνη μαμά που ζει μια κόλαση αλλά αυτός δείχνει ευτυχισμένος και όλα στη ζωή του, πάνε τέλεια. Και να σκεφτείτε ότι αυτός έκανε παράλληλη σχέση, αυτός μας «πέταξε» από τη ζωή του με τον χειρότερο τρόπο αλλά εγώ πεθαίνω κάθε μέρα. Τώρα είναι δίκαιο αυτό;
Αναρωτιέμαι αν οι άντρες που φεύγουν για μια άλλη, επιστρέφουν ποτέ στις γυναίκες τους. Έχω ακούσει για κάποιους αλλά ο δικός μου φαίνεται αποφασισμένος. Την κόρη μας δεν την έχει γνωρίσει ακόμα και σκέφτομαι μήπως αν τη δεί, αλλάξει γνώμη.
Όλα έγιναν από τη μία μέρα στην άλλη. Κατευθείαν από εμένα σε εκείνη. Προσπαθώ να μείνω δυνατή για το παιδί μου και να σκέφτομαι πως εκεί έξω ίσως υπάρχει κάτι καλύτερο για μας και έτσι το αντιμετωπίζω. Αυτό που δεν μπορώ να αντιμετωπίσω είναι τα αισθήματά μου. Τον αγαπώ και τον περιμένω ακόμα… στο σπίτι μας…στην κόρη μας!
Περιμένουμε και τη δική σας εμπειρία με email, στο info@singleparent.gr
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και σας διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σας θα παραμείνει μυστική.


Αντιδράσεις:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes