Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

ΣΟΚ! Πήγε να γεννήσει και… πέταξε το μωρό στην τουαλέτα του νοσοκομείου! Τι συνέβη τελικά;;;


Από θαύμα σώθηκε ένα νεογέννητο μωρό στην Κίνα, όταν η μητέρα του επιχείρησε να το ξεφορτωθεί πετώντας το στην τουαλέτα, ενώ ακόμη δεν είχε κόψει τον ομφάλιο λώρο.
Το απίστευτο περιστατικό έγινε σε νοσοκομείο, κάτι που αποδείχθηκε σωτήριο για το βρέφος. Η γυναίκα που δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι ήταν έγκυος, βρέθηκε εκεί με έντονους πόνους στο στομάχι. Κάποια στιγμή πήγε στην τουαλέτα, όπου γέννησε και στη συνέχεια πέταξε το μωρό στη λεκάνη και τράβηξε το καζανάκι, επιχειρώντας να το «εξαφανίσει». Μία γυναίκα, που προφανώς την είδε να μπαίνει στην τουαλέτα, άρχισε να χτυπά την πόρτα, ενώ κόσμος συγκεντρώθηκε απέξω.
Οπως αναφέρει η Daily Mail, η γυναίκα είχε ακούσει τα κλάματα του μωρού και τη ρωτούσε αγωνιωδώς αν είναι καλά. Οταν η μητέρα αρνήθηκε να ανοίξει την πόρτα, την έσπασαν οι άνδρες της ασφάλειας. «Είδα το μωρό βυθισμένο στη λεκάνη, να κλαίει σπαρακτικά και ήταν ακόμη »δεμένο» με τον ομφάλιο λώρο», είπε ο γιατρός. Τελικά, χάρη στην άμεση επέμβαση, το βρέφος σώθηκε και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, όπως και η μητέρα του.
iefimeria.gr


Αντιδράσεις:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes